Begeleiding

De begeleider biedt ondersteuning in de thuissituatie, variërend van psychosociale begeleiding, hulp bij de opvoeding tot praktische huishoudelijke steun. U leert weer alledaagse activiteiten structureren en uitvoeren, zodat u uiteindelijk zo goed mogelijk zelfstandig functioneert. De sleutel voor een succesvolle begeleiding is het opbouwen van een vertrouwensrelatie.

De Zorg Nissewaard Wijkzuster bespreekt graag met u de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op. 

Persoonlijke verzorging

U kunt in een situatie terechtkomen dat u niet meer voor uzelf kunt zorgen. Voor sommigen is dit van korte duur, voor anderen helaas wat langer. In beide gevallen kunnen wij u helpen met uw verzorging. Er komt bij u een verzorgende langs die u bijvoorbeeld helpt met de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) zoals in- en uit bed gaan, wassen, aan- en uitdoen prothese of hoortoestel, bril verzorgen en opzetten, haren kammen, scheren, tanden poetsen of gebit verzorgen, sieraden omdoen, opmaken, handen en voeten verzorgen, toiletgang, aan- en uitkleden, bewegen, eten en drinken, enzovoort. Maar ook controle van lichaamsfuncties zoals bloeddruk en hartslag en voorgeschreven medicijnen aanreiken, toedienen van medicatie, hulp bij gebruik en schoonhouden en verzorgen van sondes en katheters.

Persoonlijke verzorging wordt verricht door daartoe gekwalificeerde Verzorgenden, ter herkennen aan het Verzorgende naam kaartje met verzorgende zorg op hun jasje.

Verzorgenden mogen geen voorbehouden handelingen verrichten zoals injecteren. Dit valt onder verpleging en wordt uitsluitend door verpleegkundigen gedaan, te herkennen aan het verpleegkundige naam kaartje met verplegende zorg op hun jasje. 

De Zorg Nissewaard bespreekt graag met u de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op. 

Verpleging

Onze professionele verpleegkundigen verplegen u thuis. Zij verrichten alle verpleegkundige handelingen die u nodig heeft. Onze verpleegkundige die bij u thuis komt voor de verplegende handelingen hebben een doel om te helpen om te herstellen of verergering van ziekte of aandoening te voorkomen en om lijden en ongemak te verlichten. Zij verzorgen uw wonden, dienen medicijnen toe of geven injecties. U kunt zowel overdag, als 's avonds geholpen worden. U bent bij onze vaste medewerkers in goede handen.

Verpleegkundige handelingen zijn voorbehouden aan daartoe opgeleide verpleegkundigen. Bij Zorg Nissewaard kunt u deze hoog gekwalificeerde verpleegkundigen herkennen aan het verpleegkundige naam kaartje met verplegende hulp op hun jasje.

De Zorg Nissewaard Wijkzuster bespreekt graag met u de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op.

Particuliere Zorg

Indien u naast de begeleiding, verzorging en verpleging die geïndiceerd is en door de gemeente of uw zorgverzekering betaald wordt, nog meer zorg wenst af te nemen, dan kunt u bij Zorg Nissewaard ook particulier zorg inkopen. Hiervoor gelden dan dezelfde tarieven als die wij rekenen aan mensen met een persoonsgebonden budget. 

Bel of mail de Zorg Nissewaard Wijkzuster bij u in de buurt voor een vrijblijvende kennismaking. 

Huishoudelijke hulp

U heeft hulp in de huishouding nodig of u bent op zoek naar een hulp voor iemand anders. Hulp zoeken is over het algemeen een hele stap, maar soms gewoon noodzakelijk. Wat de reden ook is, de huishoudelijke hulp moet er komen. De zoektocht begint. Zorg Nissewaard levert huishoudelijke hulp. Wij bieden ondersteuning voor mensen met een WMO indicatie, particulier of via persoonsgebonden budget. Voorop staat dat u een vaste, betrouwbare en betrokken hulp krijgt. Wij zorgen ervoor dat u zoveel mogelijk verplichtingen uit handen wordt genomen, maar stellen hierbij uw zelfstandigheid en individuele wensen centraal. U houdt de regie en u bepaalt! Waarom neemt u niet gewoon even contact op? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. En voordat u het weet, maakt u al kennis met uw nieuwe hulp.

 

* Altijd een vaste medewerkster

* Altijd eerst een kennismakingsgesprek

* Vervanging bij ziekte of vakantie

* U houdt de regie

 

 

Boodschappen service

Kunt u zelf geen boodschappen meer doen? Het is mogelijk om dit uit handen te geven aan Zorg Nissewaard. Voor een klein tarief van € 7,50 bezorgen we de boodschappen tot in uw keuken.

Wilt u van deze service gebruik maken, dan kunt u uw boodschappen briefje telefonich doorgeven of via watsapp.

Wij bezorgen twee keer per week op de woensdag en de zaterdag. Het boodschappen briefje dient 1 werkdag ervoor ingediend te zijn i.v.m. de planning van de boodschappen.

Geef duidelijk aan bij welke supermarkt en/of winkel u uw boodschappen gedaan wilt hebben.

Wilt u koopzegels van de supermarkt waar wij uw boodschappen gaan doen? Geef dit speciaal door aan ons.

U ontvangt netjes de bonnen van de winkels waar wij uw inkopen hebben gedaan.

Bij afleveren van de boodschappen kunt u het totaal bedrag van de bon/bonnen en de € 7,50 van het bezorgen pinnen bij de bezorger.

 

 

Stage plekken

Ons bedrijf is een erkend leerbedrijf en we leiden scholieren op tijdens hun opleiding.Bij ons kunnen ze solliciteren voor een stageplek voor niveau 1, 2, 3 en 4.

Bij ons worden de stage plekken zowel voor BOl als voor BBL aangeboden.